Workshops

Voor meer informatie, datum en prijzen neem vooral contact met ons op!

Wonden

 

Snijwonden

Tijdens deze workshop wonden maken zal het bloed rijkelijk vloeien! U leert met behulp van dermawax de meest fantastische wonden te creëren. Ondanks de vreselijk uitziende resultaten is het een erg gezellige workshop. We starten met anatomie en de basis van wonden en kleuren. Verder gaan we tijdens deze workshop leren het sculpturen van wonden recht op de huid en het kleuren. Daarbij leer je realistisch bloed aanbrengen.

Brandwonden

Tijdens deze workshop de meest gruwelijk brandwonden te maken! U leert met behulp van latex de meest realistische wonden te maken. Ondanks de vreselijk uitziende resultaten is het een erg gezellige workshop. We starten met anatomie en de basis van wonden en kleuren. Verder gaan we tijdens deze workshop leren hoe je een brandwond opzet, kleurt en het toepassen van special effects.

Glaswonden

Tijdens deze workshop glaswonden maken leert u alles om iedereen de stuipen op het lijf te jagen! U leert met behulp van dermawax de meest fantastische wonden te creëren. Ondanks de vreselijk uitziende resultaten is het een erg gezellige workshop. We starten met anatomie en de basis van wonden en kleuren. Verder gaan we tijdens deze workshop leren omgaan met materiaal, kleuren, toepassen van glas effecten en bloed toevoegen.

Blauwe plekken

Tijdens deze workshop blauwe plekken maken zal niemand achter geloven dat dit nep was! U leert met behulp van dermawax en kleuren de meest realistische kneuzingen te maken. Ondanks de vreselijk uitziende resultaten is het een erg gezellige workshop. We starten met anatomie en de basis van wonden en kleuren.

 

Lifecasting

Cursus FACE OFF! Leer met behulp van alginaat en gips een afdruk te maken van een hyper realistische afdruk te maken van een lichaamsdeel.

IMG_20180719_071436_619